BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Total Pageviews

There was an error in this gadget

Monday, 28 February 2011

+ jom diet +




apAkah peRASaan anda bileR di TeguR oleH kawaN anda :-



      Oiittt..gemuknye ko??
      makin sihat erk sekarang nih?

 rasa Nak lemPang jew kAn...
huHUhuu jangaN cepat maRah..
biasa ah normal tub BilEw badan Naik...
pOpUman kaN..





taPI TUlah susaH kaN NaK jadiK pOmpuAn..
Yg tU kenaA jaGA yaNG ni Kena..kaLu jaDi laKi kan Bes..xYah naK peNing Kepala..


taPi jaNGan cepAt tenseN or sTrees..if Kitew CeapT tenseN n sTRees..
muKa kita Akan cepT laGi namPAk tua..



so u All naK ke Muka u alL jadIk cam Tu??

hahaHAHaa..
mesTi lawaK kaN if mUkA kitew JAdik Tua..
waaaAa..
xnaK aGH gamBaR kan..xbes..nk yang mAcam ni:


so kiUt..jadI janGan tensenII or StreES erkk..


so naK ape kata kitew sharing2 about diet nih..
huHuhuu
 n kaT sini saYA kepilKAan timE taBLe ttg
 caMNe kiTew naK diEt yanG seimbanG>>
tApi ingT sebagai wArganeGara maLAysia.. 
jaNGan sesekaLI tiNGGal nasI.
.hUHuu coz kiter kaN da Terbiasa dengN nAsi  
kalu TinGGAl nanTi x MustahIL baDAn anda Akan senTiasa sakiT n x bermaYA...:;




ANda naK yanG macaM mAna kuRus sihaT or kurus saKit..
so fikiR2 kaN lah..hhHuhuhuhu

TIPS SIHAT DARI CIK SITI :




~suka+sayang+cinta~




saya suka awak
saya sayang awak
saya cinta awak
uhuhuhhuu...
like2..


blew dekat ngan awk..
jiwa saya rasa selamt sgt..
blew pisah ngan awak....
jiwa saya memberontak..
tak mau lepaskan awak...
saya benci saat itu
napew arus berlaku..



~huHuhuu..moral oF da StoRy : cinTailah CInta~


_love is not easy_





p/s :- luv ENCIK A..huhuhuuhu..my luv partner in my life
saya sayang awak ketat-ketat..


Friday, 25 February 2011

~musIc in ur liFe~




Janice and the Supertank


my bf suggest me..
dengr this group nyAnYi..
huhuuuHuhuu..
pasnI mesTi likE...
waHhh..
music diAOrng memAng bEst...
sapEw caKap aRtis kteW xbEst..
huhuHuu bes..
n now.. sY rasA da mUla jaTuh haTi wiT Janice..SO caNtek..
n talenTed..


so..ape kAta saMbil lAyan asGmnt + anAk+ Fb+or papew jew..kitEw laYan dis sOngs..
..

Thursday, 24 February 2011

dieTT..diEt..Diet !!

huhhUHUu..saYa benCi diET...if bf Yang suRH..
if dia saYAng kitEw bTul nApew Nak surh kIte diET??
betUUl x??
so pOmpUAn kAt saNA..
pleaz..agHH..
jadI diRi sendiRRi erk..
dIet berpadAII
laNtak aGhh..
geMUk ke Kurus kE..janJi kitEW 

beTul Tak??

emMm..saLah ke PompUAn tu Gemuk??KuruS saNgat puN salAH..
e..xpaHAm betUl aGh lakI zaMn sekRg..

buT kALu diEt tuK kesiHatn..
lIke..liKe..Like...
hIHIHihiii..
yelaH saKrng banYak saNGt penYakit tIMbull
huhuHUHuu...


so b$ semua nih terjadI..kitew Kena dieT slOw2 taw..
n JangNA paksa Dir..coZ if kiTew paksA diri..ianYa jadi 2x gaNda..
mAk oiii...banYk tuh...huHuhuu
fening2..
ni ats Pengalm taw..

okeH2..t nexT episoDe ktew share pasaL 
diEt seiMbang erk
[ps: hahaHAHaa saYa senDiri Pun x kUrus2 agG nih..hUHuuu..buT sedanG berusaHa]


argghh fening-fening !!

huhu..panas gelw petnG nih..wAk caEr oTak jeW..huhu sAmpaI muka Pun Abes mengELupAs nih..
pApow saYA arIniew Bes Coz lasTly lepas 3x Jumpe dAto' LastlY da Adew Kata puTUs tuK saYa Buat tajuK tesIS..hUHUuhu tAJuk cam MencabAR jIWa saYA disiNI yEr sebGAi seoRang aNak MelayU..

yUmm besNye daTo puJI sayew PunyEw sTAil TudunG..tuiInn II ... taPi xdEw Lah heBT sGT..

 bUt now, sayA meNGalami kecelAruan iDentitII..
aRgghHhh [pelAz aGHhh]


bUt janGan pikiR yang bukan2 Lak pAsaL kecelarUan tuK erkk..
coz Its noT seperTi yaNg kaT bawah Nierr..
hhHUuhuuhuU..miNtak jaUh erkk..
hUHuu


n then Bilew fikiR baLik pAsal KecelaRuan identitI..
mesTI sumew oWang inGt
 saya Nak jadI camni erk..
noo...noo..itu bUkan saYa..haha.. 
iTu awie


or seePerti Kat bawaH niey :



ohHHh..nooo..its no Me oKey..im muslimaH so..
semestinya naK yg mCm nIey....
mesT sejUk jew...
haTi kan.. if Betuii lah sayA leh Jadi caMni..
Hihii

 kerana saYA memPunycaI cinTa haTi sepeRTi...tUUUTTTTTtt
sO waTpe nAk Jadi CamTu erk..Betuuii tAk??
love Is no 3: in my kamUs...


HuhhuuhUu..okeh..okeh..
tOp BeraNgan erk cik siTI..
hhihhiiiIi
berBAlik Kepada Point uTama tAdi 
sebenarnya sAYa kecelRuan iMej or identiTi.
.uHUhuu 
sama aDEw Nak berTudunG macaM manNA??
yelah..if Korang tenGk agH cam2 gaYa kan wuJud sekRng nihh..
hihiii
but saYa sebenaRnya suka Ynag simpLe Jew..coz..
xpanDai saNGt Nak melawa..
IHiHIhiii...

HUhuhuuhuHu tu jew Mai pRoBlem..

sesuaI ker iF saYa bertUdng CamnIEY :









huhUHuuhuHUu: yanG manE saTU erkk Yang sesUAi tUK dirI saYA niEy:


hUHUuuhuuuHuuu..naMPak gaYA nYa kEna tidU n MimPilah Dulu erk..

Monday, 21 February 2011

bakao...bakaooo..

kih..kih..kih..lawakk kot usul yang usoop nak buat nih..huhuu jom ahh layan.. hantu kak limah balik kampung..

buat sekian kalinya..


syukur ke hadrat ilahi..
akhirnya sempurna juga my 2nd blog...huhuhuu epi x terkata, yelah dah 2 jam lebih kiter mencari my paswood..huhu camne lah leh lupe erk..ish..ishh..al maklum lah blew usia dah lanjut...sume benda kite
 leh lupew.... itulah manusia..kitew pun tergolong dalam golongan tuh..huhhuu..tapi Alhamdullilah..leh lagi agh nampak gayanya kitew nak share papew benda yang lam nih..huhuuu
sebelum tu..jom ktew dengar lagu nih.huhu sedap sesangt.saya leh bagi 
Add caption
ni dia lagu nih..jom layan..

but..b4 dis..ur all layan dulu erk..theme song 4 nur kasih the movie..
huhuhu
layan..


n nanti 19 mac 2011
jangan lupew..kitew tonton ctew ni..
huhuhu
xsabr rasanye nk tunggu