BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Total Pageviews

There was an error in this gadget

Thursday, 24 February 2011

argghh fening-fening !!

huhu..panas gelw petnG nih..wAk caEr oTak jeW..huhu sAmpaI muka Pun Abes mengELupAs nih..
pApow saYA arIniew Bes Coz lasTly lepas 3x Jumpe dAto' LastlY da Adew Kata puTUs tuK saYa Buat tajuK tesIS..hUHUuhu tAJuk cam MencabAR jIWa saYA disiNI yEr sebGAi seoRang aNak MelayU..

yUmm besNye daTo puJI sayew PunyEw sTAil TudunG..tuiInn II ... taPi xdEw Lah heBT sGT..

 bUt now, sayA meNGalami kecelAruan iDentitII..
aRgghHhh [pelAz aGHhh]


bUt janGan pikiR yang bukan2 Lak pAsaL kecelarUan tuK erkk..
coz Its noT seperTi yaNg kaT bawah Nierr..
hhHUuhuuhuU..miNtak jaUh erkk..
hUHuu


n then Bilew fikiR baLik pAsal KecelaRuan identitI..
mesTI sumew oWang inGt
 saya Nak jadI camni erk..
noo...noo..itu bUkan saYa..haha.. 
iTu awie


or seePerti Kat bawaH niey :



ohHHh..nooo..its no Me oKey..im muslimaH so..
semestinya naK yg mCm nIey....
mesT sejUk jew...
haTi kan.. if Betuii lah sayA leh Jadi caMni..
Hihii

 kerana saYA memPunycaI cinTa haTi sepeRTi...tUUUTTTTTtt
sO waTpe nAk Jadi CamTu erk..Betuuii tAk??
love Is no 3: in my kamUs...


HuhhuuhUu..okeh..okeh..
tOp BeraNgan erk cik siTI..
hhihhiiiIi
berBAlik Kepada Point uTama tAdi 
sebenarnya sAYa kecelRuan iMej or identiTi.
.uHUhuu 
sama aDEw Nak berTudunG macaM manNA??
yelah..if Korang tenGk agH cam2 gaYa kan wuJud sekRng nihh..
hihiii
but saYa sebenaRnya suka Ynag simpLe Jew..coz..
xpanDai saNGt Nak melawa..
IHiHIhiii...

HUhuhuuhuHu tu jew Mai pRoBlem..

sesuaI ker iF saYa bertUdng CamnIEY :









huhUHuuhuHUu: yanG manE saTU erkk Yang sesUAi tUK dirI saYA niEy:


hUHUuuhuuuHuuu..naMPak gaYA nYa kEna tidU n MimPilah Dulu erk..

No comments:

Post a Comment